resultat och hemläxa

Jag är inne på min tredje dag av träningsvärk. Idag kan jag åtminstone ta mig upp och ner för trapporna i normal takt. Men det gör fortfarande ont såklart.

Okej, så min dom hos PT då. Jag äter för lite, veterligen. Så jag ska lägga till två mål till om dagen. Fair enough. Sen så kom hon också fram till att jag inte behöver göra extra allt hela tiden. Stress är ju en stor faktor. Lära sig säga nej. Den har vi alla hört. Så jag ska försöka få in tre pass på gångbandet men det behöver inte vara en timme varje gång, en halvtimme går också bra. Och tre gruppass. Ni som kan räkna får detta till sex pass i veckan. Vilket är jättebra för mig. Sen ska vi försöka ses måndagar, vilket ju blir ett pass till. Så då är frågan. Vad hoppar jag över? Rullbandet, vilan eller gruppass?

Än så länge har jag inte gått ner ett kilo dock. Och till nästa måndag så vill hon att jag ska ha gått ner 1-2. Jag tror inte det kommer hända. Men vi får väl se. Jag gör min läxa iallafall. Inget vin, inga läsk (diet eller vanlig) och INGET fusk matmässigt.

Nu, på min lediga, stressfria dag, så ska jag städa hela huset och hinna med en promenad. För jag tänker då inte utsätta mig för stressen det innebär att ta sig in till stan med buss just idag. Nej. Jag ska gå ute i det fria.

 

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: